Із профорієнтацією у Липову Долину

Більш ніж за сто кілометрів від Сум із профорієнтаційною програмою відправилася команда нашого Центру за запрошенням Липоводолинської селищної ради. Для заходу, присвяченому Дню захисту дітей, наші візажисти та перукарі підготували майстер-класи із татуювання хною та плетіння кіс. Робити «Браслети дружби» власноруч допомагали кравці. МК фотографів «Веселі кульки» привабив велику кількість відвідувачів локації Сумського центру з дизайну та сфери послуг. Макрозйомка різнокольорових кульок через скло з краплинами води зацікавила легкістю виконання й натомість професійним результатом. Тож молодь із задоволенням користувалася нагодою отримати на свої телефони самостійно зняті оригінальні світлини.

І вже традиційно наші фотографи вели репортажну зйомку, за що ми їм дуже вдячні. Звісно, не тільки їм, але й усім нашим педагогам і учням, які здійснили цю подорож і представили наш заклад мешканцям Липової Долини.

Наша велика подяка Липоводолинській громаді за запрошення, наданий транспорт, тепло і щирість! Наших педагогів привічали як дорогих гостей, пригощали смаколиками, активно брали участь в усіх наших майстер-класах. Липова Долина, ви найкращі!