Відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад зі спеціальних дисциплін

На відміну від першого етапу він проходив в он-лайн режимі. Підтримати студентів морально та впевнитися у коректному інтернет-з’єднанні прийшли педагоги да керівництво Центру. По закінченні вступної організаційної частини «вболівальники» перемістилися хвилюватися поза межі кабінету. За комп’ютерами залишилися тільки другокурсниці Аніта Шиліна (група №11, професія «Кравець.Закрійник») та Вікторія Бондарєва (група №14, професія «Перукар. Перукар-модельєр. Візажист»).

І ось, коли всі відповіді на питання олімпіади були надані, дівчат чекало наше бліц-опитування, щодо складності другого етапу та їхніх вражень.

Аніта Шиліна: «В цілому не можу сказати, що другий етап був набагато складніший за перший. Щоправда, справитися з завданнями мені дуже допомогло тестування, яке я додатково проходила із викладачем перед олімпіадою».

Вікторія Бондарєва: «Великої різниці у складності завдань між першим та другим етапами я не помітила. Та все ж таки були питання, які потребували більше часу на обмірковування, і відповіді на них далися важче».

Тримаємо пальчики” за наших дівчат і бажаємо їм успіху.