Тиждень професійної освіти сумської області: День перший

21 травня у рамках Тижня професійної освіти у Сумській області наш Центр з гостинністю приймав викладачів та майстрів закладів П(ПТ)О Сумщини.
На заході, який проходив у змішаному форматі (як он-лайн, так і оф-лайн), директор НМЦ ПТО у Сумській області Наталія Самойленко провела робочу сесію з педагогами, присвячену методиці розроблення короткострокових програм та електронного контенту комплексно-методичного забезпечення.

Сесія була професійно насичена, викликала жвавий інтерес та обговорення.

Зацікавив гостей Центру і практичний блок заходу, який включав майстер-класи від наших педагогів. Кравці розповіли про особливості побудови креслення спортивних штанів і розробку лекал. Та надали можливість випробувати свої сили у розкрою настилу тканини електричним пересувним розкрійним дисковим ножем. Манікюрники долучили до масажу та парафінотерапії рук холодним та гарячим способами у технологічний послідовності. А ще розповіли про підбір доглядових засобів для різних типів шкіри рук.

Реєстрували гостей наші студенти за професією «Адміністратор. Агент з організації туризму». А виставка робіт наших фотографів, розташована у холі навчального корпусу, не тільки скрасила час очікування початку офіційних заходів, але й захопила неординарністю світлин.